Lösningar för Kvalitativa Leveranser

Vårt mål är att leda utvecklingen genom att, alltid presentera den bästa och lämpligaste lösningen. Vi är övertygade om att, det skapar mervärde för er organisation samt ett dynamiskt och varaktigt samarbete oss emellan.

Vi lägger alltid fokus på hur, vi kan leverera snabbare, bättre, effektivare och med hållbarhet i sikte vad gäller alla våra projekt.

Vårt sätt att möta framtidens krav, är att möjliggöra innovation genom att förstärka vår omvärldsbevakning med djupare kunskap inom Data science, Molntjänster, Cross-platform:s utveckling och Big Data men också, utöka vår expertpool med ännu duktigare specialister.

IT-Tjänster

Vi har en lång och dokumenterad erfarenhet av att arbeta med affärs- och teknikintensiva frågor där vi hjälper organisationer att skapa, hantera och optimera sin tillgång till information och arbete med affärsprocesser.
Med våra skickliga och erfarna team, levererar vi tjänster från design, utveckling, test till drift. Oavsett vilken tjänst det gäller: affärsprocesstjänster, applikationstjänster (mjukvaruutveckling, QA-testning, felsökning, säkerhetskoder, äldre system etc.) och infrastrukturtjänster (moln, databaser, nätverk, säkerhet etc.).
Vi arbetar med olika plattformar där vi utvecklar och distribuerar applikationer med användarupplevelse, enkelhet och hållbarhet som grundpelare.

Artificial Intelligence

Lära-Resonera-Självrätta

Molntjänster

Säkerhet-Kostnad-Skalbarhet-Flexibilitet

Big Data

 Variation-Volym-Snabbhet

Cross-Platform

Universell-Anpassningsbart-Lätt

Mjukvaru- & Systemutveckling

Microsoft

  

Xamarin, .Net, C-sharp, Azure, C++ etc.

 

JavaScript

Java, Js.Node, Vue.js, Angular etc.

 

FullStack

  

R, aGolang, JS.Node, Docker, Laravel etc.

Mobility

   

iOS, Android, Kotlin, Flutter, React etc.

 

AI, ML & Blockchain

Blockchain, AI, ChatBot, ML, IoT etc.

CMS & e-Commerce

Drupal, WordPress, Umbraco, Magento etc.

 

Våra arbetsprocesser

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.